To personer svømmer. Grafikk.
Stor suksess med svømmestevne på Nærøysund Arena

Namsos, 21. - 22. oktober 2023

Stor suksess med svømmestevne i Nærøysund Arena

Etter en lang pause arrangerte Namsos Svømmeklubb, i samarbeid med KIL Svømming, svømmestevne i helga. Stevnet foregikk i Nærøysund Arena på Kolvereid.

Hjemmestevne på bortebane. Både utøvere og frivillige bidro til at stevnet i Nærøysund Arena ble stor suksess.

Etter 1 1/2 år uten å arrangere egne svømmestevner grunnet nedstengingen av Oasen, ble Nærøysund Arena i Kolvereid stedet der Namsos Svømmeklubb endelig kunne børste støvet av sine organiseringsevner. Stevnet var ikke bare en mulighet for foreldregruppen vår å ivareta og videreføre stevnekompetanse til nye foreldre i klubben, men også en kjempefin arena for KIL svømming å opparbeide seg stevnekompetanse. Langs bassengkanten stilte rundt 30 frivillige som dommere, tidtakere, speaker og premieutdelere, i tillegg til et stort antall trenere. KIL Svømming sørget for kiosksalg, samt matservering til dommere og andre frivillige. Det ble også lagt ned en imponerende innsats i forberedelser i forkant av stevnet. 


"Høstbølgen-23" strakte seg over to dager, 21.-22. oktober, og ble historisk som det første svømmestevnet avholdt i Nærøysund Arena. Totalt deltok omtrent 140 deltakere fordelt på rekruttstevne og approbert stevne, med et geografisk spenn fra Trondheim i sør til Mo i Rana i nord.

Resultatene skuffet ikke. Alle svømmere fra Namsos Svømmeklubb dro hjem med nye personlige rekorder, og ekstra godt smakte det nok at Namsos Svømmeklubb stakk av med gullet i flere av stafettene. 


Med en slik positiv opplevelse på Kolvereid, er det ingen tvil om at Namsos Svømmeklubb ser frem til flere slike arrangementer i Nærøysund Arena i fremtiden.                                                           

Her er to av Namsos svømmeklubbs stafettlag avbildet etter 4x50 meter medley, der de stakk av med intet mindre enn både gull og bronsje.